Elérhetőségek, cégadatok, kapcsolatfelvétel

Fomex Telekommunikációs Kft.

Címünk: 6400 Kiskunhalas, Thúry József utca 4/A.,
Tel.: +36 (70) 316 0186


Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem autmatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: mikroszkóp

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a Fomex Kft. kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a Fomex Kft. marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a Fomex Kft. felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.