A Fomex Kft. bemutatása

FOMEX Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

6400 Kiskunhalas, Thúry József utca 4/A.

Bankszámlaszám: 10300002-45900679-00003285
Adószám: 12726763-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-109335

Történet

Cégünk 2000. április 1. óta partnere a Vodafone-nak. Az eltelt 16 év alatt nagyon jó kapcsolat alakult ki a Vodafone és a Fomex Kft. között. 2004 óta a Vodafone közvetlen partnereként működünk Kiskunhalason a Garbai Sándor utcában. Ennyi év után bátran állíthatjuk, hogy kiváló szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk, és megbízható partnere vagyunk a Vodafone-nak.

Szakmaiság

A munkánkat és eredményeinket a Vodafone elismeri és nagyon sokféle módon jutalmazza. Igazán büszkék vagyunk arra, hogy Kiskunhalason mi képviselhetjük a Vodafone-t, mint a világ első számú mobilszolgáltatóját. Munkatársaink folyamatos szakmai képzésben és tréningeken vesznek részt, hogy minél jobban meg tudjanak felelni az ügyfelek igényeinek.

Ügyfélközpontúság

Célunk a meglévő és reménybeli ügyfeleink minél jobb kiszolgálása, az igényeik teljes körű kielégítése. Minden ügyfél nagyon fontos számunkra és lehetőségeink szerint mindenki problémáját meg akarjuk oldani. Az üzleti ügyfeleink számára rendelkezünk mozgó üzletkötővel, aki igény szerint felkeresi partnereinket. Ezúton is kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy csatlakozzon a világ legnagyobb mobilszolgáltatójának családjához és legyen elégedett ügyfelünk.

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.